«Benvingut al caos»: una nova immersió al món de la novel·la negra

Si ets un lector apassionat de la novel·la negra i el thriller, has arribat al lloc adequat!

Com a escriptora, em fa molta il·lusió anunciar que la meva segona obra, Benvingut al caos, ja està a la venda! Després de publicar la meva primera novel·la, Silenci al fiord (Servei de Publicacions de la UAB, 2021), estic encantada de continuar explorant aquest gènere literari fascinant.

Les meves dues creacions literàries.

Aquest gener de 2024, Benvingut al caos veu la llum gràcies a l’editorial Llibres del Delicte, que ha cregut en aquest projecte des del principi. És un honor treballar amb aquesta editorial, dedicada a promoure i difondre noves veus dins del món de la novel·la negra. Dono les gràcies a tots els professionals de l’equip, per la seva bona feina en l’edició del llibre.

Escriure aquesta obra ha estat un repte majúscul, una experiència que m’ha permès explorar els racons més foscos de la ment humana. Però també m’ha enriquit com a escriptora, ja que he après moltes coses sobre com escriure una novel·la de misteri, com aprofundir en les trames, com treure partit de les tècniques narratives i com crear un argument immersiu. Amb Benvingut al caos, he intentat oferir-vos una història intensa i intrigant, en què cada pàgina és una invitació a endinsar-vos en un univers ple de secrets, crims i, també, una mica de caos.

Tens curiositat per saber de què va? Aquí et deixo la sinopsi!

En plena campanya de promoció de la novel·la negra que acaba de publicar, un professor universitari descobreix que algú es dedica a recrear a la vida real els crims que ell va imaginar a la seva obra.

No tots els botxins són assassins ni totes les víctimes són innocents. I és que no cal baixar fins als inferns per trobar-hi la maldat.

Un assassí es passeja per tot el país sembrant el caos per allà on passa. La policia va perduda i l’única font que aporta informació és la novel·la que algú està imitant: cada escena recrea la mort segons les diferents mitologies del món. En una investigació complexa i desconcertant, l’equip de la inspectora Gina Oliveres s’enfrontarà a un cas cruel, despietat i que, aparentment, no té res de terrenal.

Però l’aventura no s’acaba aquí! Tot i que aquest és el meu segon llibre, ja estic treballant en nous projectes literaris. La passió per escriure novel·les negres i thrillers segueix creixent. Espero continuar sorprenent-vos amb més històries.

Agraeixo a tothom que ha estat al meu costat en aquest viatge literari fins ara. Sense el vostre suport, aquest somni no seria possible. Si us aventureu a llegir Benvingut al caos, desitjo que gaudiu d’aquesta immersió en el misteri i la tensió que he creat amb tot el meu cor.

Us espero dins les pàgines de Benvingut al caos. Que comenci l’aventura!