Assessorament literari

Allibera la teva imaginació amb un assessorament literari personalitzat. Si ets un autor o una autora amb una obra literària entre mans, et brindo un acompanyament especialitzat.

Aprofundiràs en la teva creativitat per obtenir un text ben plantejat, amb una narració impecable i que comuniqui tot allò que vols transmetre. Amb aquesta orientació, transformaràs les teves idees en narratives i personatges memorables.

Tant si estàs treballant en una novel·la, en un conte o en un recull de poemes, t’ajudo a explorar el teu potencial creatiu i a obrir-te camí en el sector literari.

En funció de l’etapa de creació literària en què et trobis, l’assessorament pot incloure:

  • Informe de lectura. És un informe en què, després de llegir la teva obra, et proporciono una avaluació detallada sobre els aspectes crítics i en destaco els punts forts i les possibles millores per aconseguir la seva millor versió.
  • Elaboració del dossier de presentació d’una obra literària per a editorials. Consisteix en l’elaboració del projecte literari de la teva obra, pensat per captar l’atenció dels editors i agents literaris. Inclou: fitxa tècnica, resum argumental, proposta de sinopsi, punts forts de l’obra i biografia de l’autor/a.
  • Planificació de novel·la o relat breu. T’ajudo a establir una estructura sòlida per a la teva narrativa, i que alhora tingui coherència i captivi des del primer paràgraf fins a l’últim.
  • Construcció de personatges. Es tracta de desenvolupar personatges vívids i que deixin empremta, dotant-los de profunditat, motivacions i autenticitat per enriquir el relat.
  • Creació de trames. Col·laborem en la creació de trames immersives i intrigants que aconsegueixin captar l’atenció dels lectors.
  • Documentació de temàtiques, llocs o èpoques. Fem una investigació exhaustiva per assegurar que la teva obra reflecteixi amb precisió el període temporal i el context històric en què s’emmarca l’acció.
  • Assessorament per a la presentació d’obres a concursos literaris. T’ofereixo consells estratègics i tècnics per optimitzar les teves obres a l’hora de presentar-les a concursos literaris, augmentant les oportunitats de reconeixement.